Sneakerssuperstargoldengoose.com werkt samen met grote internationale rederijen zoals DHL, UPS, FedEx en EMS:

1. Gratis verzending!

2.Ship per lucht express, zoals USPS, EMS, DHL, TNT etc. Ze zijn van deur tot deur service. Volgens een ander land, zullen we de meest geschikte Air Express voor u kiezen.

3.Wanneer u klaar bent met uw bestelling, zullen we beginnen met het verwerken van uw bestelling binnen 2 uur. Het duurt meestal 1-2 werkdagen om uw bestellingen voor te bereiden.

4. De levertijd is ongeveer 7-10 werkdagen.

5.We zijn niet verantwoordelijk voor verkeerde of onbestelbare adres. Zorg ervoor dat uw afleveradres correct en leverbaar is.

6. We zullen het volgnummer en track links via e-mail naar u.

Hoe houd ik mijn zending bij?

We verzenden uw aankoop vóór het einde van de volgende werkdag nadat u bent uitgecheckt. We sturen u een e-mail met het trackingnummer, zodat u de voortgang van uw levering kunt bekijken op de website van de koerier.

Wat moet ik doen als mijn zending nooit aankomt?

Het kan maximaal 10 werkdagen duren voordat uw artikel wordt afgeleverd. Als het nog steeds niet aankomt, kunt u ons bereiken door op de knop 'Contact' op de website te klikken. We komen spoedig bij u terug.

Hoe verzend ik artikelen naar een ander adres?

Geef tijdens het afrekenen aan waar u uw aankoop wilt laten verzenden. Dit kan afwijken van het factuuradres van uw creditcard. U kunt elk verzendadres opgeven.

Uitwisseling

Om een ​​product uit te wisselen, email ons en laat ons weten waarom. We zullen u dan verdere instructies geven. De goederen kunnen binnen 8 dagen na ontvangstdatum worden geruild, op voorwaarde dat ze ongedragen zijn en in de originele staat met de originele verpakking. Wanneer u een artikel retourneert voor een ruil, moet u ervoor zorgen dat uw naam, adres, telefoonnummer en instructies duidelijk worden vermeld. Alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen zijn de verantwoordelijkheid van de consument.

Komt terug

Omdat uw volledige tevredenheid onze topprioriteit is voor langetermijnactiviteiten tussen ons, bieden wij u de retour- en omruilinstructie aan. Voordat u goederen wilt retourneren, neemt u contact met ons op via e-mail om het probleem dat u ondervindt eerst te bespreken. De meeste van de tijd dat we kan het probleem oplossen door technische ondersteuning te bieden en u hoeft niets terug te sturen.